La Corporació Valenciana de Mitjans traurà a concurs oposició 59 places de l'Oferta Pública d'Ocupació del 2019

L'ens encara no ha decidit com farà convocatòria dels examens ni en quina data realitzarà les proves
11 octubre 2019 16:56h
Les convocatòries dels examens de l'OPO del 2019 trauran a examen 59 llocs de treball. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha donat llum verda aquest divendres a l'oferta pública d'ocupació (OPO) del 2019, amb un total de 59 llocs de treball distribuïts en 18 categories laborals.

La proposta d'Oferta Pública d'Ocupació del 2019 formulada per la CVMC ha rebut l'informe favorable de la direcció general de pressuposts de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic i ha sigut negociada amb la representació legal dels treballadors de la corporació.

L'aprovació i posterior publicació de l'OPO en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) és el pas previ per a la convocatòria del concurs oposició individual de cada categoria, detalla l'ens en un comunicat.

Tot i que ja s'ha aprovat l'OPO, que serà ratificada en els pròxims dies amb la publicació en el DOGV, encara no hi ha data per a les proves selectives. Fonts de l'ens assenyalen que no hi ha previsió d'una data concreta per a la realització dels exàmens i tampoc està consensuat encara com eixiran a concurs. La CVMC encara no té decidit si farà una convocatòria per a cada categoria i si agruparà diverses categories en una mateixa data. Si s'opta per aquesta segona via, cada categoria laboral tindrà la seua convocatòria per a determinar aspectes com les bases, el barem, el temari o el tribunal de la prova.

En concret, es tracta de 16 llocs d'operador d'equip, set d'administratiu, set més d'auxiliar administratiu, cinc de tècnic en gestió econòmica, tres de tècnic de recursos humans i tres més de tècnic jurídic.

La resta de les places van per a productor executiu (2), tècnic lingüístic (2), tècnic en telecomunicacions (2), tècnic en informàtica (2), operador de sistemes informàtics (2) i operador electrònic (2).

Finalment, en les oposicions hi haurà un lloc reservat per a cadascuna d'aquestes categories: tècnic en comunicació, tècnic en gestió web, tècnic en màrqueting, tècnic publicista, tècnic en audiències i tècnic d'emissions.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next