La Junta Electoral obliga el PP, EU, Vox i Compromís a retirar cartells de llocs no autoritzats a Paterna

El PSOE va denunciar que les altres formacions havien "embrutat" el mobiliari públic urbà amb propaganda electoral 
24 maig 2019 17:35h
La Junta Electoral ha remés ofici a la Secretaria de l'Ajuntament de Paterna perquè requerisca als quatre partits denunciats que retiren tota la propaganda electoral que han col·locat en espais i ubicacions no habilitats per a aquesta finalitat. / FB PP DE PATERNA

VALÈNCIA. La Junta Electoral de Zona de València ha admés la denúncia presentada pel PSOE de Paterna contra el PP, EU, Vox i Compromís per col·locar propaganda electoral en espais no autoritzats, de manera que han embrutat el mobiliari públic urbà de propietat municipal. D'aquesta manera, obliga les formacions a retirar els cartells o adhesius que no estiguen col·locats en llocs autoritzats.

Segons ha informat el PSOE local en un comunicat, la Junta Electoral ha remés ofici a la Secretaria de l'Ajuntament de Paterna perquè requerisca als quatre partits denunciats que retiren tota la propaganda electoral que han col·locat en espais i ubicacions no habilitats per a aquesta finalitat, com ara fanals i senyals de trànsit, així com altres elements públics del mobiliari urbà.

Els socialistes remarquen que hi ha hagut "casos extrems", com ara el del PP, que els ha col·locat "en les típiques i tradicionals coves de Paterna, així com en altres llocs especialment protegits".

Per això, el PSOE emplaça aquestes quatre formacions a llevar "immediatament" tots els adhesius, cartells i material electoral que han col·locat en elements públics, en lloc de fer-ho als llocs especials gratuïts de propietat municipal habilitats. En cas contrari, tal com indica la Junta Electoral en la seua resolució, "seran les brigades municipals les que procediran a retirar-los a costa dels denunciats".

Els socialistes de Paterna han recordat que la seua formació sempre ha advocat per una "campanya electoral neta i respectuosa entre tots els partits polítics per a no embrutar Paterna", i han assenyalat que "a la ciutat existeixen suficients espais públics habilitats per a col·locar propaganda electoral; no fa falta desbaratar ni embrutar el mobiliari urbà".

next