Juan Nieto deixa el programa 'À Punt directe'

El periodista posa fi a un any en el magazín vespertí de la televisió pública que presenta Carolina Ferre
11 maig 2019 13:10h
Juan Nieto (al centre de la imatge) era el conductor de la taula d'actualitat d'"À Punt directe".

VALÈNCIA. El periodista Juan Nieto ha decidit posar punt final a la seua etapa com a copresentador del programa À Punt directe. Després de quasi un any d'emissions, Nieto va participar aquest divendres per última vegada en el magazín vespertí de la televisió pública valenciana que presenta Carolina Ferre.

El periodista, responsable de la taula d'actualitat d'À Punt directe, ha decidit voluntàriament deixar el programa que produeixen Mediterráneo Media i Secuoya.

Juan Nieto es va embarcar en el magazín À Punt directe procedent de la delegació valenciana del periòdic El Mundo, on havia despuntat com a redactor de tribunals destapant informacions rellevants i exclusives sobre molts dels casos de corrupció que han esquitxat la classe política valenciana, especialment el Partit Popular.

Durant aquest any en À Punt directe, Nieto ha realitzat també tres reportatges d'investigació que ha emés la cadena. Es tracta de la investigació El cas Blasco, que es va emetre en dos capítols, i un altre programa anomenat Cròniques subterrànies: L'estiba.

El programa À Punt directe és un dels dos magazíns que la cadena va adjudicar a principis de l'any 2018 per a omplir la primera graella, estrenada el mes de juny d'ara fa un any. En un primer moment, segons va explicar la cadena, Ferre presentaria À Punt directe amb la col·laboració de l'actor i periodista Joan López, que s'encarrega actualment de la part d'entreteniment i festes del magazín. Posteriorment es va incorporar Juan Nieto al programa.

next