Jordi Cuixart: "Persistir és la millor llavor per a la victòria"

El president d'Òmnium reivindica en una carta "la llengua i la paraula" contra la "repressió i la intolerància", i assenyala: "El futur que construïm només té sentit des del present que compartim"
9 novembre 2019 20:07h
Jordi Cuixart: "Tot i que l'estat espanyol ens condemna a 100 anys de presó, no ens fan por". / EUROPA PRESS

PERPINYÀ (ACN). El president d'Òmnium, Jordi Cuixart, ha assegurat aquest dissabte, en una carta llegida en la manifestació durant la diada de la Catalunya del Nord, que "persistir és la millor llavor per la victòria" i que "el futur que construïm només té sentit des del present que compartim". 

"De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó seguirem fent del català punt de trobada; contra la repressió i la intolerància, la llengua i la paraula", ha assenyalat el president de l'entitat, qui també ha afirmat: "Tot i que l'estat espanyol ens condemna a 100 anys de presó, no ens fan por". 

Per la seua banda, el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha agraït des de Perpinyà la solidaritat de la Catalunya del Nord "amb els presos polítics i exiliats" i ha reivindicat: "Som un sol poble amb la mateixa cultura i la mateixa llengua". "Tot forma part d'una mateixa lluita pels drets civils, nacionals i polítics que hem de continuar defensant des de tot arreu, avui també des de Perpinyà", ha subratllat Mauri.

next