La Policia Local investiga la crema de set contenidors a Alacant

Quatre dels abocadors van ser cremats durant la nit de Halloween i els altres tres, el matí d'aquest divendres de Tots Sants
1 novembre 2019 13:01h
Els incendis de contenidors d'aquest divendres s'han produït de manera simultània. /EUROPA PRESS

ALACANT. Un total de set contenidors han cremat des de la nit del dijous fins al matí del divendres a la ciutat d'Alacant. La Policia Local ha posat en marxa un dispositiu per a detindre els presumptes autors d'aquests actes.

La primera intervenció es va realitzar al carrer d'Alona amb l'avinguda d'Aguilera a les 21.46 hores, segons ha informat l'Ajuntament. Així mateix, passades les 23.30 hores, es va comunicar als serveis d'emergències que hi havia un altre contenidor cremant al carrer d'Isabel la Catòlica. Dues dotacions de bombers es van desplaçar fins al lloc per a extingir-lo i els policies locals van tallar els accessos.

Més tard, a la 1.20 hores, es va intervindre al carrer del Pintor Aparicio per a extingir un tercer contenidor.

Els bombers del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis han extingit quatre contenidors més aquest divendres, entre les 9.00 i les 10.30 hores, en Oscar Esplà, Doctor Just, Carlet i San Agatángelo.

Els incendis de contenidors durant el matí d'aquest divendres s'han produït de manera simultània i "tot indica que són intencionats", ha explicat l'Ajuntament. Per això, la Policia Local ha posat en marxa un dispositiu amb diverses unitats per a tractar de detindre'n els autors.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next