Intervinguts 170.000 articles pirotècnics emmagatzemats irregularment

La Guàrdia Civil ha actuat a Manises i Gandia, on s'estava treballant sense l'autorització necessària
18 març 2019 11:00h
El material pirotècnic intervingut suposa un pes aproximat de 90 quilos. / EFE/GUÀRDIA CIVIL

VALÈNCIA. La Guàrdia Civil ha intervingut a les localitats de Manises (l'Horta Oest) i Gandia (la Safor) més de 170.000 articles pirotècnics, amb un pes aproximat de 90 quilos, que estaven emmagatzemats de forma irregular, segons ha informat la Comandància en un comunicat.

Una de les actuacions es va realitzar en un establiment de la localitat de Manises, on s'estaven emmagatzemant i venent articles pirotècnics sense comptar amb la preceptiva autorització de la delegació del govern espanyol, per la qual cosa es va procedir a formular la corresponent denúncia administrativa i a intervindre 149.741 unitats d'articles pirotècnics amb un pes aproximat de 89,384 quilos.

Igualment, en un establiment de la localitat de Gandia, els agents van poder comprovar que en aquest local s'estava emmagatzemant una quantitat major d'articles pirotècnics del permés en la seua autorització, per la qual cosa es va procedir a la confiscació d'un total de 17.230 unitats de material pirotècnics amb un pes de 2.587 quilos.

Finalment, en un altre establiment de la localitat de Gandia, que no comptava amb l'autorització per a la venda de material pirotècnic, s'estaven dedicant a la venda d'aquests productes, per la qual cosa es va procedir a la confiscació de 3.800 unitats de productes pirotècnics.

next