Una incidència tècnica deixa fora de servei dos trens Civis entre València i Castelló de la Plana

Els viatgers afectats han hagut d'agafar el següent tren en cada sentit
30 desembre 2019 10:37h
Una incidència tècnica de material registrada a primera hora d'aquest dilluns ha deixat fora de servei dos trens Civis de Renfe que havien d'haver circulat entre les ciutats de València i Castelló de la Plana. Imatge d'arxiu. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA (EUROPA PRESS). Una incidència tècnica de material registrada a primera hora d'aquest dilluns ha deixat fora de servei dos trens Civis de Renfe que havien d'haver circulat entre les ciutats de València i Castelló de la Plana, segons ha informat a Europa Press l'empresa.

Aquesta anomalia ha fet que no poguera circular el Civis que tenia prevista la seua eixida de l'estació de València Nord a les 6.58 hores amb destinació Castelló de la Plana. Els viatgers afectats per la incidència han agafat el següent tren, el programat a les 7.10 hores, ha apuntat la companyia.

Així mateix, Renfe ha explicat que tampoc ha circulat el Civis que havia d'eixir de Castelló de la Plana a les 8.10 hores d'aquest dilluns amb destinació València Nord. En aquest cas, els usuaris han viatjat en el tren programat a les 8.25 hores.

next