Un incendi en un hotel de Montanejos deixa 33 desallotjats i 7 ferits lleus

El foc es va iniciar en una barbacoa de la planta baixa de l'establiment i va provocar l'explosió d'una canonada 
23 juliol 2019 13:35h
El foc va provocar l'explosió d'una canonada i l'expansió del fum per tot l'hotel. / DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

VALÈNCIA. Un total de 33 persones van haver de ser evacuades –set de les quals van ser ateses per inhalació de fum i crisi d'ansietat– a causa d'un incendi que es va iniciar en el fumeral de la barbacoa de l'hotel de la localitat castellonenca de Montanejos (Alt Millars) en què s'allotjaven.

Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, les flames es van iniciar poc abans de les 20.45 hores d'aquest dilluns en una barbacoa situada en el bar de la planta baixa de l'establiment. 

El foc es va propagar ràpidament pel fals sostre de tot el bar i començava a anar cap als pisos superiors amb una "forta combustió" que va provocar l'explosió d'una canonada i l'expansió del fum a tot l'hotel. 

Fins al lloc es van desplaçar unitats dels parcs de bombers de l'Alt Palància i la Plana Baixa i a la seua arribada els 33 ocupants de l'establiment –la major part d'ells, ancians– ja havien eixit amb el suport de la Guàrdia Civil. 

De les 33 persones desallotjades, 7 van ser ateses in situ pels serveis sanitaris per problemes respiratoris provocats per la inhalació de fum i per crisi d'ansietat. Posteriorment van ser traslladats al centre de salut de la localitat. 

Els bombers van procedir a comprovar i assegurar les estades després de controlar el foc. Tot i això, els hostes no han pogut tornar a l'hotel, ja que el fum ha afectat gran part de les instal·lacions.  

next