Un incendi a l'avinguda del Port de València deixa una jove amb cremades greus i altres tres ferits 

Una menor de 17 anys, un xiquet de 12 i un bebé de pocs mesos també han rebut assistència per contusions i inhalació de fum
30 agost 2019 11:51h
El foc s'ha produït de matinada en una casa del 180 de l'avinguda del Port de València. / BOMBERS VALÈNCIA

VALÈNCIA. Un incendi registrat aquesta matinada de divendres en un immoble de l'avinguda del Port de València ha causat greus ferides a una jove de 17 anys, que ha hagut de ser ingressada en la Unitat de Cremats de l'Hospital La Fe. El succés ha deixat tres ferits més, entre ells un bebé de dos mesos i un xiquet de 12 anys.

Fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han assenyalat que el succés ha tingut lloc a l'altura del número 180 de la citada avinguda, per causes encara desconegudes.

La ferida més greu és la xica de 17 anys, mentre que el xiquet de 12 presenta possible fractura de turmell després de precipitar-se des d'un primer pis durant l'incendi i ha sigut traslladat a l'Hospital Clínic.

Un jove de 26 anys pateix també cremades i es troba en La Fe, mentre que el bebé de dos mesos ha sigut atés en el lloc dels fets per inhalació de fum. Després de l'incendi, tres bombers han hagut de ser atesos per inhalació de fum.

next