L'home que va ejacular sobre una dona en un bus, condemnat a 16 mesos de presó per dos abusos en total

L'agressor no podrà acostar-se a les víctimes ni usar cap autobús de línia urbà o interurbà durant huit mesos
7 març 2019 13:03h
El segon cas es va produir el 25 de febrer al matí en un bus de la línia 24, amb parada a la Universitat d'Alacant i, per això, habitualment emprada per estudiants. / UNIVERSITAT D'ALACANT

ALACANT. L'home que va ejacular sobre una dona en un autobús públic del trajecte entre Sant Vicent del Raspeig i Alacant ha acceptat una pena de 16 mesos de presó per dos delictes d'abús sexual, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià.

La condemna és ferma per la conformitat aconseguida per les parts després de la celebració d'un judici ràpid als jutjats de la localitat. La decisió de la magistrada del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Sant Vicent del Raspeig preveu la suspensió de la pena de presó imposada durant el termini de dos anys, amb l'advertiment que es revocarà eixa paralització si és condemnat en aquest període.

La jutgessa també li ha imposat mesures de llibertat vigilada, que consisteixen en la prohibició que l'acusat s'acoste a cadascuna de les víctimes, al seu domicili, als seus llocs de treball o a qualsevol altre lloc on es troben a una distància inferior als 200 metres per temps de huit mesos, i en la impossibilitat d'usar cap autobús de línia urbà o interurbà durant el mateix període.

Entre els fets provats, la condemna estableix que l'acusat va actuar fins a dues ocasions contra dues dones en la línia 24 d'autobusos públics entre Sant Vicent del Raspeig i Alacant, una al setembre de l'any 2018 i l'altra al febrer d'enguany. Durant aquestes, l'home s'aproximava a les víctimes amb l'ànim d'obtindre satisfacció sexual.

next