Hackegen el compte de Twitter de la Universitat Jaume I amb amenaces de mort a l'alcaldessa de Castelló

Aquesta vesprada s'han publicat cinc piulades on demanen "l'assassinat" d'Amparo Marco 
14 octubre 2019 19:44h

CASTELLÓ DE LA PLANA. El compte de Twitter de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana ha sigut hackejat aquest dimecres. A les 19.26 hores, el compte @UJIuniversitat_ ha publicat una primera piulada on desitgen la mort a l'alcaldessa de la ciutat. 

En total, el Twitter de l'UJI ha publicat un total de cinc piulades on es mostren diverses fotografies de la primera edil amb missatges amenaçadors i insults cap a ella. 

La Universitat ha fet un comunicat on ha confirmat que el compte ha sigut hackejat i que ja han informat Twitter per a recuperar-lo. Segons expliquen, els hackers han canviat el nom del compte de @UJIuniversitat a @UJIuniversitat_ i han associat a ell nous correus i telèfons que impedeixen recuperar el compte de manera automàtica. 

A més, la universitat ha explicat que denunciarà els fets a la Policia Nacional, especialment davant dels comentaris contra l'alcaldessa de Castelló. La rectora de la institució acadèmica, Eva Alcón, ha condemnat aquestes amenaces i ha expressat a l'alcaldessa el suport i solidaritat de tota la comunitat universitària.

 


AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next