Guardiola, en nom del Tsunami Democràtic: "Demanem a la comunitat internacional que hi intervingui"

La plataforma publica un comunicat adreçat a la societat civil d'arreu del món i diferents mitjans internacionals el distribueixen
14 octubre 2019 21:20h
El comunicat ha sigut emés per diversos mitjans internacionals. 

VALÈNCIA. Pep Guardiola ha posat la cara i la veu al comunicat del Tsunami Democràtic aquest dilluns a la vesprada. En nom de la plataforma, l'exentrenador del FC Barcelona (ara del Manchester City) ha demanat a la comunitat internacional que "intervingui en el conflicte" per a "seure i parlar" amb l'estat espanyol.

El comunicat, adreçat a la societat civil d'arreu del món, l'han distribuït diversos mitjans internacionals, entre ells la BBC i l'Agència France Press (AFP). El Tsunami Democràtic també reclama al govern espanyol una "solució política i democràtica". "Espanya, seu i parla", continua el text.

A més, la plataforma reclama a la societat civil internacional que pressione els seus governs per a intervindre en el conflicte i trobar "solucions polítiques i democràtiques".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next