Grup La Veu activarà al 2020 un portal "de reflexió i activisme"

31 desembre 2019 16:49h

VALÈNCIA. Nosaltreslaveu.com és el domini de la nova publicació digital del projecte  comunicatiu La Veu del País Valencià, iniciat fa tot just 7 anys. Aquest nou portal naixerà després de finalitzar l'edició de Diari La Veu.

A partir del dia 1 de gener del 2020, el Grup La Veu transforma el web Passos.cat en un nou portal anomenat Nosaltres La Veu; un lloc web que no naix amb la vocació de ser un diari sinó una publicació en la qual s’editaran continguts en clau valenciana i en llengua pròpia. L'objectiu és seguir oferint als col·laboradors habituals, persones agermanades i comunitat lectora de Diari La Veu una opció comunicativa diferent a la voràgine informativa diària.

Nosaltres La Veu serà una publicació digital valenciana que es defineix com a ecofeminista, republicana i sobiranista, amb l'objectiu clau i fonamental de vertebrar el País Valencià; de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi i l'equitat social; d'assolir la igualtat lingüística en el sistema comunicatiu valencià, i de construir el corredor comunicatiu català-valencià-balear-andorrà.

La línia editorial es basa en la defensa i en l'exigència de quatre principis essencials: els drets humans; la pau i la no-violència; el respecte per la natura i el medi ambient, i el respecte per la cultura, per la llengua, pel patrimoni, per la història i per les tradicions valencianes.

Aquest nou portal es planteja com una publicació de reflexió i activisme del País Valencià, íntegrament en llengua pròpia per conviccions. Els seus continguts s'articularan al voltant del món de la cultura i el coneixement científic i humanístic, els llibres, les arts, les tradicions i la història (Cultura); les qüestions de llengua, igualtat lingüística i drets lingüístics (Llengua); la visió del nostre territori i patrimoni natural, la situació del medi ambient i l’emergència climàtica (Territori), i l'àmbit de la igualtat, la solidaritat i els drets socials (Societat).

next