Grezzi assegura que en les negociacions del govern de La Nau es plantejarà unir Mobilitat i Seguretat

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de València assenyala que hi haurà "continuïtat" en el govern municipal
3 juny 2019 16:45h
Grezzi assegura que es posa a disposició del partit i de l'alcalde perquè decidisca el seu càrrec en la propera legislatura. / EUROPAPRESS

VALÈNCIA. El regidor de Mobilitat Sostenible en funcions de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha apuntat que en les negociacions per a la reedició del govern de La Nau s'abordarà la possibilitat de "conjuminar seguretat i mobilitat", encara que ha assenyalat que encara "no hi ha res decidit". "Hi ha una continuïtat de la gestió i ja veurem el que es fa", ha indicat.

Grezzi, després d'entregar el reconeixement del consistori al geògraf Paco Tortoso amb motiu del Dia de la Bici, ha apuntat que aquesta possibilitat "ha de ser part de la negociació i es parlarà, com tot". No obstant això, ha aclarit: "No hi ha res decidit com tampoc hi ha res decidit en altres coses".

Sobre aquest tema, ha insistit que ell es posa a "disposició del seu partit, Compromís, de l'alcalde i del que es decidisca". En qualsevol cas, ha apuntat que en la primera reunió per a abordar la reedició del pacte, que se celebrarà aquest dimarts o dimecres, "com sempre" el primer és pensar en el 'què' fixant una sèrie de punts que s'impulsaran aquests quatre anys; després, en el 'com', la part organitzativa, i, finalment, en el 'qui', per a veure quines persones s'encarregaran de cada àrea.

next