El govern espanyol retira un vídeo sobre la sentència de l'1-O perquè "feria sensibilitats"

El Ministeri d'Exteriors admet "l'error" i assegura que no pretenia "ferir ningú" amb la difusió d'aquest contingut que defensa que els líders independentistes han sigut condemnats per "actuar al marge de la llei" i no "per les seues idees"
23 octubre 2019 11:20h
El vídeo caracteritzava Oriol Junqueras com un delinqüent vestit amb un pijama de ratlles i un antifaç. / DLV

MADRID (ACN). El govern espanyol ha retirat el vídeo de dibuixos animats sobre la sentència de l'1-O, publicat per España Global a Twitter, perquè "feria sensibilitats". Des del Ministeri d'Exteriors admeten "l'error" i asseguren que no pretenien "ferir ningú" amb la difusió d'aquest contingut per les xarxes socials. 

El vídeo, en anglés, defensava que els líders independentistes han sigut condemnats pel Tribunal Suprem per "actuar al marge de la llei" i no "per les seues idees", i caracteritzava Oriol Junqueras com un delinqüent vestit amb un pijama de ratlles i un antifaç.

"No preteníem ferir ningú, ni tan sols aquells que ens descriuen com un estat feixista exercint el seu dret a la llibertat d'expressió", asseguren des del govern espanyol.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next