La Generalitat es personarà en el cas Erial, en què s'investiga Zaplana

Puig ha fet aquest anunci en la sessió de control a les Corts
28 febrer 2019 10:42h
La Generalitat serà part de la causa judicial que investiga l'expresident Zaplana. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La Generalitat Valenciana es personarà en el cas Erial, en el qual està imputat l'expresident valencià del PP Eduardo Zaplana, segons ha anunciat el president Ximo Puig, amb l'objectiu de "recuperar els diners que vostés ací també han robat", ha dit adreçant-se a la bancada popular.

Així ho ha avançat en la sessió de control a les Corts, en la qual ha defensat que amb el Consell actual han millorat "la vida de les persones i la gestió", encara que "les rèpliques del terratrémol de la corrupció" continuen produint-se per culpa d'"una herència enverinada" que ara es materialitza en els 80 milions a pagar per les ITV com a conseqüència de la "mala gestió" del PP.

A més, Puig s'ha referit a qüestions "directament imputables" a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, quan era consellera d'Infraestructures, com ara els 9,4 milions a pagar per l'autovia CV-95 i els 14 per l'avinguda de Dénia: "Un total de 134 milions solament per les seues malifetes, per la seua incompetència en la gestió".

next