Garzón, sobre la negociació del PSOE amb ERC: "No concebem que fracasse. Ja en sabem les conseqüències"

El líder d'Esquerra Unida espera que arriben "a bon port", però remarca que cal "paciència" 
11 desembre 2019 12:18h
Garzón ha dit que encara falten aspectes per tancar en les dues negociacions del PSOE, però ha afirmat que la negociació entre els socis de govern "està resolta", encara que no tancada./ACN

MADRID (ACN). El líder d'Esquerra Unida (EU), Alberto Garzón, ha esperat que la negociació del PSOE amb ERC "puga arribar a bon port". "No concebem que fracasse", ha dit Garzón en roda de premsa aquest dimecres al Congrés després d'assistir a la ronda de consultes amb el rei sobre la investidura. 

El líder d'EU ha remarcat que són conscients de les "conseqüències" del fracàs de les converses amb els republicans, ja que ho veu com a "l'única" opció "possible" per a superar el bloqueig, i ha dit que "la part de la població catalana independentista ha de saber" que un govern del PSOE amb Unides Podem dona "un terreny de joc favorable per al diàleg". Garzón ha dit que encara falten aspectes per tancar en les dues negociacions del PSOE –d'una banda amb ERC i de l'altra sobre el programa de govern–, però ha afirmat que la negociació entre els socis de govern "està resolta", encara que no tancada.

Garzón s'ha mostrat "optimista" pel que fa a l'acord amb ERC i ha demanat "paciència" i "calma", ja que les qüestions que s'hi estan abordant "no són menors i exigeixen temps". "Som optimistes, però no podem donar cap garantia", ha afirmat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next