Gandia obri les piscines municipals de manera gratuïta per a suportar l'onada de calor

L'Ajuntament ha decidit obrir al públic gratuïtament les piscines municipals de Roís de Corella, Beniopa i la del poliesportiu fins a l'1 de juliol
28 juny 2019 11:28h
"D'aquesta manera ajudem a combatre les altes temperatures", ha dit la regidora d'Esports. / EUROPA PRESS

GANDIA. El govern de Gandia ha decidit obrir al públic de manera gratuïta les piscines municipals de Roís de Corella i Beniopa, així com la piscina convertible del poliesportiu de Gandia, des d'aquest divendres fins al pròxim 1 de juliol, davant l'onada de calor que està afectant bona part de l'estat espanyol.

Tal com ha explicat la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, ja s'ha avisa tot el personal de les instal·lacions sobre la mesura. "Som conscients que no totes les persones tenen accés a una piscina privada o poden desplaçar-se a la platja, i, d'aquesta manera, els ajudem que puguen combatre les altes temperatures alhora que evitem riscs per a la salut que es poden produir amb aquestes temperatures tan altes", ha indicat.

L'horari d'obertura serà, per a la piscina convertible, de dilluns a divendres de les 7 hores a les 22h, i dissabte i diumenge de 8.30h a 13.45h. Per a la de Roís de Corella i la de Beniopa, de dilluns a divendres de 12h a 20h, i de dissabte a diumenge de 10h a 20h.

next