Foment fixa serveis mínims d'entre el 50% i el 75% de trens de Rodalia per la vaga de Renfe aquest dilluns

En els trens de Mitja Distància s'estableix el 65% dels serveis habituals i en els d'Alta Velocitat i Llarga Distància, el 72%
14 juliol 2019 11:08h
CCOO no descarta noves convocatòries a l'agost. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El Ministeri de Foment ha decretat serveis essencials "per a garantir la mobilitat de viatgers i mercaderies" davant la jornada de vaga convocada en Renfe per CCOO per a aquest dilluns, 15 de juliol (Consulta el document complet).

En el cas dels trens de Rodalia, s'estableix el percentatge de serveis mínims en funció dels diferents nuclis, línies i franges horàries, que varien entre un màxim del 75% en hora punta i un màxim del 50% del servei habitual la resta del dia.

Aquests són els horaris de Rodalia per a dilluns:

Pel que fa als trens de Mitja Distància, s'estableix el 65% dels serveis habituals; en els d'Alta Velocitat i Llarga Distància, el 72%. Pel que fa als trens de mercaderies, s'estableix un percentatge del 25% del servei habitual.

Què es pot fer amb el bitllet comprat si el tren no circula?

Els viatgers d'AVE, Llarga Distància i Mitja Distància, en cas que tinguen ja el bitllet i el tren no circule per la vaga, podran viatjar en un altre tren.

Si no volen fer el viatge, podran anul·lar o canviar per a una altra data el seu bitllet sense cap cost afegit. Les operacions d'anul·lació i canvi es poden realitzar per tots els canals de venda de Renfe.

next