La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme preparen una jornada per a analitzar el futur del sector

'Miradas' se celebrarà el 8 d'abril a Convent Carmen amb la participació de xefs com Begoña Rodrigo i Ángel Mayor
2 abril 2019 11:53h
La trobada naix com un espai per a analitzar i debatre sobre el futur de l'hostaleria. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La Federació Empresaral d'Hostaleria de València (FEHV) i Turisme Comunitat Valenciana han presentat aquest dimarts 'Miradas', una jornada tècnica en què es vol analitzar el futur del sector hostaler al País Valencià.

Així ho ha explicat Manuel Espinar, president de la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Turisme valenciana (Conhostur) i de la FEHV, en un acte en el qual també ha presentat un informe sobre tendències en l'hostaleria junt amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i representants d'El Tenedor i TripAdvisor. 

La trobada naix com un fòrum de reflexió adreçat a empresaris i professionals del sector en el qual es tractaran els principals temes que puguen influir en aquests moments en l'organització i l'èxit d'una empresa de restauració. Així, es parlarà sobre tendències en la cuina i en la sala, el fenomen de la digitalització, la importància del màrqueting gastronòmic i les claus per a millorar la gestió dels restaurants. 

'Miradas' se celebrarà el proper 8 d'abril a Convent Carmen, a València, i comptarà amb la participació de xefs de reconegut prestigi, com ara Miquel Barrera, Begoña Rodrigo, Manuel Alonso, Miguel Ángel Mayor i Cristina Figueira, i també amb experts en sala. En diferents conferències, taules redones i espais de debat es parlarà sobre la situació actual de l'hostaleria valenciana i els seus reptes de futur.

next