Expojove, betlems i cinema, l'oferta de l'Ajuntament de València per a aquest cap de setmana nadalenc 

L'emissària dels Reis d'Orient passeja per diferents punts de la ciutat per a recollir les cartes
28 desembre 2019 10:52h
La plaça de l'Ajuntament disposa de nombroses ofertes d'oci per a passar el Nadal. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA (EP). L'Ajuntament de València, dins de la programació de Nadal, ha preparat nombroses activitats gratuïtes per a tota la família tant a la ciutat com als pobles aquest cap de setmana, últim del 2019.

Així entre l'oferta destaca que es pot visitar Expojove; el Betlem Artístic del Saló de Vidre, i la missatgera dels Reis d'Orient, Caterina, així com participar en diversos torneigs de jocs de taula i ping-pong o gaudir d'un cinema nadalenc al Perellonet, entre d'altres.

El Betlem Artístic del Saló de Vidre de l'Ajuntament de València, que consta de 45 m² i ha sigut confeccionat per l'Associació de Betlemistes de València, estarà obert de 10.00 a 19.30 hores, tant el dissabte com el diumenge.

També destaca Rodafolk, les nadales i balls que interpretaran la rondalla La Comarcal pels carrers del centre el dissabte 28 a partir de les 11.00 hores.

La gran fira infantil i juvenil Expojove, que enguany està dedicada a l'ecologia i sostenibilitat, serà protagonista aquest cap de setmana amb instal·lacions de jocs, laberints, circuits d'aventures, actuacions de diferents companyies de teatre i música, una fira d'atraccions, una zona d'esport i el pavelló d'entitats, institucions i empreses.

Així mateix, una altra de les activitats amb més reclam serà la missatgera dels Reis d'Orient, Caterina, i la seua bústia real, en la qual els xiquets podran dipositar les seues cartes per a Melcior, Gaspar i Baltasar. El dissabte 28 de desembre es trobarà en el Mercat de Jesús, mentre que el diumenge 29 al Parc Central, tots dos dies de 10.30 a 13.30 hores.

El Centre Municipal de Joventut de Patraix organitza diferents torneigs de jocs de taula i ping-pong, per a persones amb edats compreses entre els 12 i 30 anys, en dos torns: de 10.30 a 13.30 hores, i de 17.30 a 20.00 hores.

L'esport també té cabuda en la programació nadalenca d'aquesta finalitat de setmana amb el Campus de Nadal el Cabanyal i en el centre de València amb la pista de gel de la plaça de l'Ajuntament de València, oberta d'11.00 a 23.00 hores.

També podran gaudir els assistents del carrusel, amb el mateix horari que la pista de gel; de les cinc rutes del tren dels comerciants; d'una foto dins d'una bola de nadal el dissabte 28 d'11.00 a 19.00 hores al carrer d'Hernán Cortes, i de l'arbre dels comerciants instal·lat en l'avinguda de María Cristina.

Quant als pobles de València, al Perellonet s'habilitarà un cinema nadalenc dissabte que ve 28 de desembre a les 18.30 hores i una animació de circ el diumenge 29 des de les 11.30 hores.

next