Les estacions de metro de Xàtiva i Colón estaran tancades durant les 'mascletaes' del 16 al 19 de març

L'horari de tancament serà de 12.30h a 14.30h amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions
3 març 2019 11:33h
Durant eixos dies, s'aconsella als viatgers que utilitzen les estacions d'Albereda, Àngel Guimerà o Plaça d'Espanya. Imatge d'arxiu.

VALÈNCIA. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tancarà temporalment l'accés a les estacions de Xàtiva i Colón de Metrovalencia durant les mascletaes dels principals dies festius de Falles, del 16 al 19 de març, seguint les recomanacions realitzades per la Junta de Seguretat de la Subdelegació del govern espanyol, tal com ja va ocórrer l'any passat.

L'horari de tancament serà de 12.30h a 14.30h i l'objectiu és evitar aglomeracions que suposen qualsevol mena de risc per als ciutadans i visitants que es concentren al centre de València per a gaudir de les tradicionals mascletaes. 

Des de la Generalitat destaquen que, "en passats anys, en algunes dates concretes, la multitud congregada a l'entorn de l'Estació del Nord d'Adif feia impossible l'eixida dels usuaris per les diferents boques de metro de l'estació de Xàtiva, produint-se els molestos problemes derivats de l'aglomeració de persones". 

Durant eixos dies, s'aconsella als viatgers que utilitzen les estacions d'Albereda, Àngel Guimerà o Plaça Espanya. En el cas de les Persones amb Mobilitat Reduïda, la recomanació és que els seus desplaçaments es realitzen abans i després de l'horari de tancament de les dues principals estacions de la xarxa.

Castells de focs artificials

Respecte als castells de focs artificials, també per recomanació de la Junta de Seguretat, l'estació d'Albereda es tancarà dues hores abans de l'espectacle els dies 16, 17 i 18 de març; aquesta última nit, quan té lloc la Nit del Foc.

next