Diari La Veu del País Valencià
El Misteri d’Elx inicia la venda d’entrades per a celebrar el 16é aniversari del Patrimoni Oral

El Patronat del Misteri d’Elx ha anunciat que ja s’ha iniciat la venda de les localitats per a assistir a les passades de la ‘Festa’ els dies 11, 12 i 13 d’agost d’enguany.

A més, segons ha indicat el Patronat en un comunicat, es dóna la circumstància que demà 18 de maig es compliran 16 anys des que la UNESCO va declarar la ‘Festa’ d’Elx Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat.



Els interessats a presenciar el Misteri d’Elx poden adquirir les localitats a través de la plataforma ‘Instant Tiquet’ entrant en ‘www.instanticket.es‘ o en la taquilla de la Casa de la Festa situada en el Carrer Major de la Vila.



El Patronat ha destacat que existeixen descomptes per a grups (a partir de 15 persones), localitats especials per a persones que utilitzen cadires de rodes i la guia per a seguir la representació editada en braille per a invidents.



Els preus per a enguany van –sense descomptes– dels 40 euros de la Nau, als set per a veure el Misteri des del Cor, els dies 11 i 12 d’agost; als 56 euros de la Nau i els vuit del Cor, per al dia 13.

Comparteix

Icona de pantalla completa