La comèdia 'Pels pèls' a l'auditori de Torrent

23 març 2017 01:00h

L’AUDITORI DE TORRENT ACULL AQUEST CAP DE SETMANA L'ESTRENA NACIONAL DE LA COMÈDIA “PELS PÈLS”

A més, un tribut al rock internacional amb el grup valencià Entenimentades d'Acer

“Shear Madness” és la comèdia no musical que més temps porta en cartell a Estats Units, motiu pel qual ha entrat en el Llibre Guiness dels Rècords. Es va estrenar al Charles Playhouse Stage de Boston en 1980. Posteriorment, en 1987, es va presentar al Kenedy Center de Washington i, des de fa anys, triomfa a Nova York al New World Stages de Broadway.

La seua trama és molt simple: en una perruqueria de moda de la ciutat té lloc un crim. En la perruqueria, estan quatre dels possibles sospitosos i dos policies que vigilen l'edifici, però a més, múltiples testimonis -els espectadors- poden ajudar cada nit a descobrir qui és l'assassí. L'obra reuneix humor, intriga i drama, sent el públic part fonamental en el seu desenvolupament i desenllaç.

Ara, Olympia Metropolitana – productora responsable d'èxits com “La Ratera”, “El Sopar dels Idiotes” i “L’Alqueria Blanca”, entre molts uns altres- i L’Om Imprebís amb el seu director, Santiago Sánchez, s'uneixen per posar en escena una nova versió sota el títol de “Pels pèls”, per la qual compten amb un magnífic equip d'actors que combina l'experiència en el teatre d'improvisació de Carles Castillo i Carles Montoliu -protagonistes de “Imprebís”, obra amb més de 20 anys en cartell i estrenada en 18 països- amb l'experiència d'Alfred Picó i Lola Moltó, i la joventut de Rafa Alarcón i Lara Salvador.
 

L'estrena d'aquesta versió valenciana serà dissabte 25 de març a les 20 h.

El diumenge 26, a les 19 h, l'agrupació valenciana Cordes d'Acer, coneguda per interpretar cançons de Queen, Scorpions, Led Zepelin o Iron Maden, entre altres grups mítics, amb instruments de corda clàssics com el cello, el violí o la guitarra clàssica, rendirà tribut al rock internacional. Fundat en 2011, el grup està format pels músics valencians: Toni Cotolí, concertista internacional, amb cinc discos d'estudi al mercat, conegut com el màxim exponent de la guitarra mediterrània espanyola; Vicente Merodio, percussionista del grup de folk cèltic ‘Innerlands’ i de la banda de Metall Valencià Morgana Vs Morgana; David Forés al cello i Manolo Segarra al violí.

Aquesta banda, que interpreta temes de blues, rock i heavy metall adaptats a instruments clàssics, busca crear un nou so a través de la fusió d'aquests gèneres. Per al guitarrista de l'agrupació Toni Cotolí, “la creativitat és alguna cosa inherent a la música que li fa ser un art en constant moviment, en constant canvi, per la qual cosa sempre hi ha algun estil nou que sorgeix de la fusió d'uns altres”.
 

La música de Cordes d'Acer va dirigida tant als amants dels instruments clàssics, que saben valorar els seus rics harmònics i els seus timbres càlids, com per als fans del rock que a través d'aquest contacte poden aprendre a apreciar i gaudir el so de la guitarra clàssica, el violí o el cello.

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h, i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).


 
next