Diari La Veu del País Valencià
Desé aniversari del Teatre Calderón d’Alcoi amb gran assistència de públic
El Teatre Calderón suma vora 3.000 espectadors en el que portem del mes de març

Aquest mes de març es celebra el desé aniversari de la remodelació del Teatre Calderón d’Alcoi, una efemèride que està sent molt ben celebrada a la principal sala cultural de la ciutat d’Alcoi. De fet, les xifres així ho confirmen, aconseguint atreure vora 3.000 espectadors al teatre en els quatre primers espectacles del mes de març.

El mes va començar amb una activitat local de la mà de la Societat ‘El Trabajo’, amb la sarsuela ‘La Generala’, que prop va estar de penjar el cartell de ‘sold out’ a les portes del Calderón.

Només una setmana més tard aquest ‘tot venut’ es va consumar amb la comèdia teatral ‘Los Vecinos de Arriba’, protagonitzada per Xavi Mira i Eva Hache. Els assistents van poder gaudir d’una nit de diumenge repleta de bons moments còmics i àcids amb aquest text de Cesc Gay que està triomfant a tot l’Estat.

La cita central d’aquest 10é aniversari va arribar aquest divendres 17 de març amb l’espectacle de percussió japonesa ‘The samurai of the drums’, de la companyia Drum Tao i amb producció d’Òpera 2001. Més de dues hores de durada amb diferents números combinant percussió i coreografies amb demostracions de diferents arts orientals. Durant l’entrada i al descans els assistents a l’acte van poder formar part d’aquest aniversari immortalitzant aquest moment fent-se una foto al photocall instal·lat per a l’ocasió. L’eufòria i entusiasme del públic va ser palpable durant tota la nit, amb aplaudiments continuats durant el ‘show’ i amb una gran ovació final a l’acabament d’aquest.

Per últim, aquest diumenge el Teatre Calderón obrirà de nou les seues portes per rebre una de les figures nacionals i internacionals de la dansa com és Víctor Ullate (Premi Nacional de Dansa, Medalla de les Belles Arts, Premi MAX d’Honor entre moltes altres distincions). Aquest espectacle arriba de la mà de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi i també està prop d’esgotar totes les localitats del Calderón. L’Ajuntament d’Alcoi ha aprofitat la visita d’Ullate per a convidar-lo a signar el Llibre d’Honor de la ciutat, en presència de l’alcalde Toni Francés i del regidor de Cultura Raül Llopis. Açò serà diumenge, abans o bé després de la representació d’ ‘Amor Brujo’.

Comparteix

Icona de pantalla completa