Diari La Veu del País Valencià
El CEIP Alborxí d’Alzira a Alzira Ràdio
Recentment una representació de l’alumnat de cinqué i de sisé de Primària del CEIP Alborxí d’Alzira va participar en el programa infantil d’Alzira Ràdio “Cavallet de cartó”.

Es tracta d’un programa setmanal dedicat als xiquets i a les xiquetes en el qual la lectura és protagonista.

De fet, en cada programa, en representació d’un col·legi, els xiquets i les xiquetes que han sigut invitats lligen un relat prèviament publicat al diari Levante-EMV en la secció el conte del diumenge.

Els relats són seleccionats per Edicions Bromera, editorial col·laboradora i que facilita la presència dels escriptors i de les escriptores que han escrit el relat llegit. Per això, la lectura del text es complementa amb una entrevista a l’autor del conte, feta també pels xiquets i les xiquetes que hi participen.

Els representants del CEIP Alborxí d’Alzira van llegir el text titulat “Objectes perduts”, extret de l’obra Tu t’ho perd, julivert! de Lourdes Boïgues.

L’autora de l’obra manifestà la seua satisfacció per la qualitat de les preguntes que li havien plantejat i el director del programa felicità els representants del CEIP Alborxí per la seua participació.

Els alumnes, per la seua banda, manifestaren que l’experiència els havia agradat molt i el professorat destacà que l’activitat és molt estimulant i, alhora, encaixa perfectament en el treball que es fa a l’escola de participació amb la vida social i cultural de la ciutat.

CEIP ALBORXI

Comparteix

Icona de pantalla completa