Diari La Veu del País Valencià
Homenatge a Ovidi Montllor a Elx
Inaugurada el passat divendres 30 d’abril, l’exposició Art jove alcoià. Generació XXI (Homenatge a Ovidi Montllor) torna a exposar-se al Casal Jaume I d’ACPV d’Elx.

Aquesta exposició col·lectiva formada per Neus Bou, Rubén Fresneda, Héctor Prats i Pau Sellés va obrir l’Any Ovidi a Alcoi el passat mes de febrer com a homenatge al 20é aniversari de la mort del cantautor, i ara viatja fins a Elx de la mà d’Acció Cultural del País Valencià al seu Casal.

Quatre joves menors de trenta anys, llicenciats en Belles Arts per la facultat de Sant Carles de València presenten de nou aquesta mostra que s’ha convertit en itinerant, on per a l’ocasió han fet obra a propòsit en el seu particular homenatge a Ovidi Montllor.

A l’acte comptarem amb la presència del cantautor contestà Esteve Ferre i el Regidor de Cultura d’Alcoi Francesc Agulló.

Art jove alcoià es pot veure des del 30 d’abril fins el 29 de maig, de dilluns a divendres de 18 a 22h al Casal d’Acció Cultural del País Valencià d’Elx, carrer Sant Jordi 2.

Comparteix

Icona de pantalla completa