Nou acte d'homenatge a Ovidi Montllor a Elx

29 abril 2015 01:00h
INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ COL·LECTIVA I ACTUACIÓ DEL CANTAUTOR ESTEVE FERRE:

NOU ACTE D'HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR DEL CASAL JAUME I D'ELX  (DIJOUS 30 D'ABRIL A LES 20:00 HORES)

ACPV-CASAL JAUME I D'ELX i ART JOVE ALCOIÀ.GENERACIÓ XXI, TORNEM A RETRE-LI HOMENATGE AL POETA, CANTAUTOR I ACTOR OVIDI MONLLORT.

Exposició Col·lectiva: Es tracta de les aportacions de quatre joves artistes d’Alcoi i comarca: Neus Bou, Rubén Fresneda, Héctor Prats i Pau Sellés. Tots quatre llicenciats en belles arts, que ja tenen algunes exposicions individuals i col•lectives i amb un futur força esperançador. Algunes de les seues obres han estat realitzades expressament per a aquesta exposició/homenatge

A l'inauguració comptarem amb un vi d'honor !!

L'exposició, organitzada pel Casal Jaume I d'Elx i Art Jove Alcoià.Generació XXI , es podrà visitar des del 30 d'abril fins al 29 de maig en horari de 18:00 a 22.00 de dilluns a divendres, al carrer Sant Jordi,2 de la ciutat d'Elx.

El passat mes de març també vam inaugurar altra exposició dedicada a l'Ovidi Montllor “Ovidi Intemporal” del Pintor Antoni Miró. I ara el tornem a commemorar amb aquesta nova exposició, en aquest 2015 que es compleixen 20 anys del traspàs del nostre Ovidi.
 

Dia: dijous 30 d'abril

Hora: 20:00

Lloc: Acpv-Casal Jaume I d'Elx

Comptem també amb l'actuació del cantautor contestà, Esteve Ferre i Amat (Cocentaina, el Comtat,1969) on podrem gaudir de la solidesa de la seva veu i les seves cançons, plenes de missatges i imatges.

Esteve Ferre se serveix de les arts per expressar-se anímicament. La música, la pintura, la poesia… tot forma part de la manera de ser i de viure d'Esteve.

Cama crua és el primer treball musical que edita, a pesar que des de ben d'hora ha anat fent recitals, sempre en valencià, per diferents localitats de la comarca del Comtat i també per moltes altres comarques de la nostra geografia.

La música d'Esteve és íntima i personal, amb caràcter, que parla de temes actuals i universals: l'amor, la infantesa, l'estima, l'autoafirmació, l'ecologia, la natura, el món… Compon i canta en valencià, perquè segons Esteve: “escriure en la llengua mare és la manera d'entendre's un mateix”.

Us adjunto una de les seves cançons:

dl.dropbox.com/u/321846/Esteve%20Ferre/04%20El%20carrer%20Major.mp3>  Escolteu El Carrer Major en mp3.
 

 
next