Diari La Veu del País Valencià
Concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ a Nules
El pròxim diumenge 3 de maig, i com a acte final de la Setmana del Llibre organitzada per l’Associació Cultural La Corretjola, tindrà lloc a Nules un concert de Pep Gimeno “Botifarra”.

Aquest cantant de Xàtiva, amb el seu repertori fet a base de cançons tradicionals valencianes, no només ha corregut el País Valencià de dalt a baix, sinó que també ha actuat moltes vegades a Catalunya. La seua veu també s’ha pogut escoltar en escenaris de Mallorca, així com a Madrid, el País Basc, Occitània i Itàlia. Amb el pas dels anys, i amb cinc discos publicats, “Botifarra” ha esdevingut un autèntic fenomen en el camp de la música tradicional, alcançant uns nivells de popularitat mai vistos. L’any 2013, la Generalitat Valenciana li va atorgar la Distinció al Mèrit Cultural.

Ara, “Botifarra” actuarà per primera vegada a Nules, acompanyat a la guitarra per Pere Ródenas. El concert serà a les 19 h., al Saló d’actes de la Caixa Rural de Nules (c/ Major, 66), que hi col·labora amb la cessió gratuïta de l’espai.

L’entrada és lliure.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa