Diari La Veu del País Valencià
Fòrum d’energia i medi ambient
La Plataforma per un Nou Model Energètic en València (Px1NME+V) organitza un fòrum entre representants polítics amb la possibilitat de comptar amb el pròxim govern de la Generalitat Valenciana. Ho fa per a debatre les propostes en matèria d’energia i medi ambient de cara a la nova legislatura.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el 7 de maig a les 12h en el Saló d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials (ETSEI) de la Universitat Politècnica de València (UPV), s’erigeix com a un espai de participació política que permet establir lligams directes entre partits, institucions públiques i ciutadania.

Fins ara, s’ha elevat veus que promouen diferents estratègies per a afrontar els reptes energètics i medi ambientals del segle XXI. L’objectiu d’aquest fòrum és fomentar acords entre candidats que donen resposta a les inquietuds de la ciutadania entorn a Energies Renovables, Eficiència Energètica, Canvi Climàtic, Pobresa Energètica, Fracking, Gestió de Recursos, Economia Verda, etc.

D’aquesta forma, es contribueix a conformar un nou model polític, al qual l’opinió i la voluntat de la població pot ser directament traslladada als prenedors de decisions, enfortint els processos democràtics.

QUÈ: Fòrum d’Energia i Medi Ambient

QUAN: Dijous dia 7 de maig de 2015, a les 12:00 h.

ON: Saló d’actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials ETSEI

QUI PARTICIPA: Han confirmat la seua presència els sigüents partits:
– Ciudadanos – C’s Valencia
– Compromís
– Esquerra Unida del País Valencià EUPV
– Partit Socialista del País Valencià PSPV-PSOE
– Podemos
– Populares de la Comunitat Valenciana PPCV
– Unión Progreso y Democracia UPyD Valencia

Existeix també la confirmació de dos experts:
– Ángel Pérez-Navarro Gómez. Responsable de l’àrea d’Energies Renovables de l’Institut d’Enginyeria Energètica.
– José Albelda. Director del Diploma en Sostenibilitat, Ètica Ecològica i Educació Ambiental de la UPV. Investigador del CIAE en la línia sobre Art, entorn i sostenibilitat.

COM SEGUIR L’ESDEVENIMENT: Tota la informació està actualitzada en la pàgina de Facebook:

facebook.com/forumenergia2015

Hastag: #ForumEnergia2015

On podreu trobar enllaços a l’enquesta i a la inscripció a l’esdeveniment.

Encara que l’entrada serà lliure fins que es complete l’aforament, us recomanem inscriure’s per poder preveure l’assistència de públic.

facebook.com/forumenergia2015/app_128953167177144

Comparteix

Icona de pantalla completa