Diari La Veu del País Valencià
El Grup de Danses l’Olivar d’Alaquàs estrena el Fandango del Castell
EL GRUP DE DANSES L’OLIVAR ESTRENA EL FANDANGO DEL CASTELL D’ALAQUÀS

El grup lliura a l’Alcaldessa d’Alaquàs la partitura original realitzada per la professora de rondalla Mª José Pastor Balaguer així com un CD amb el pas de ball creat per Ferran Roig Silla

El Grup de Danses l’Olivar d’Alaquàs va estrenar el passat dissabte 25 d’abril a l’Auditori Nou el Fandango del Castell, un treball creat especialment per a Alaquàs amb l’objectiu de formar part de la identitat col·lectiva del poble i del seu patrimoni cultural.

El grup va posar en escena aquesta nova peça musical. La partitura original del Fandango és obra de la professora de rondalla Mª José Pastor Balaguer i el pas de ball ha estat realitzat pel professor de ball del grup, Ferran Roig Silla. A continuació, es va lliurar a l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la partitura original així com el cd amb el pas de ball.

El Gup l’Olivar és un grup folklòric dedicat a la recuperació, ensenyament i difusió de les músiques, cants, balls i danses tradicionals valencianes. Està format per diferents seccions i el seu repertori tenen espectacles de diferent índole, sempre relacionats amb la cultura i dansa valenciana.

El Fandango d’Alaquàs és la tercera peça que el Grup l’Olivar crea especialment per a la ciutat d’Alaquàs. La primera peça va ser la “Jota de Alaquàs” que es va estrenar l’any 2002. A més l’any 2012 es va estrenar “El Bolero de l’Olivar”. Totes les obres sens dubte, formen part de la identitat col·lectiva d’Alaquàs i del Patrimoni Cultura de la nostra ciutat.

AJUNTAMENT D’ALAQUÀS

Comparteix

Icona de pantalla completa