Diari La Veu del País Valencià
Estelades als campus de les universitats de la ciutat de València
EL SEPC DESPLEGA ESTELADES A LES UNIVERSITATS DE VALÈNCIA AMB MOTIU DEL 25 D’ABRIL

Aquest matí un grup de militants del SEPC(Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) han desplegat Estelades als campus de les universitats de la ciutat de València. Concretament s’han penjat les banderes a l’Àgora de la UPV; a les facultats de Ciències Socials i Magisteri, al campus dels Tarongers, i una estelada gegant a la facultat de Filologia, Traducció i Interpretació, al campus de Blasco Ibañez.

Amb aquestes accions el SEPC vol reivindicar la diada del 25 d’abril, que celebrem el proper dissabte, i aprofitar per a fer una crida a participar de la manifestació convocada per l’Esquerra Independentista el dissabte a les 18:00 a la Plaça de sant Agustí sota el lema “Unim les lluites, construïm Unitat Popular”

Aquestes accions també busquen llançar un missatge al voltant de la diada del 25 d’Abril. El que vol reivindicar el SEPC en aquesta important data és la unitat dels Països Catalans i el dret a l’autodeterminació dels pobles. Front a altres interpretacions de la diada, que busquen fer campanya electoral per a un suposat canvi en les eleccions autonòmiques del proper 24 de maig, des del SEPC creuen que el veritable canvi no vindrà amb la victòria en unes eleccions d’un suposat tripartit.
El proper 25 d’Abril Unim les lluites, Construïm unitat popular!

SEPC València

Comparteix

Icona de pantalla completa