Diari La Veu del País Valencià
Nules – presentació del llibre ‘Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula’
L’Associació Cultural La Corretjola, dins dels actes de la Setmana del Llibre, ha organitzat la presentació del llibre “Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula”. Enguany es commemoren els 20 anys de la mort d’aquest cantant i actor alcoià, i amb aquest motiu La Corretjola ha volgut sumar-se a tota una série d’actes d’homenatge que s’estan celebrant a tot el País Valencià.

Ovidi Montllor fou un creador en majúscules. Una veu crítica i autocrítica silenciada als anys vuitanta però que avui és admirada i reivindicada com mai, també per les generacions que no el conegueren en vida. En aquest llibre, acabat de publicar per Sembra Llibres, a part de la seua biografia i el seu treball en el món del cinema, el teatre i la cançó, també trobarem una part dels 400 poemes que va escriure, alguns d’ells inèdits fins ara.

Per redactar “Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula”, el seu autor, el també alcoià Jordi Tormo, s’ha submergit en els arxius, els llibres i els cercles personals de l’Ovidi per rescatar poemes i imatges. El resultat és aquest petit tresor ple de versos i fotografies que ens descobreixen el seu vessant més emotiu: el de treballador apassionat de la paraula.

L’acte, que comptarà amb la presència de l’autor del llibre, se celebrarà el divendres 24 d’abril, a les 19 h., al Saló Oval de la Caixa Rural de Nules (C/ Major, 66).

A.C La Corretjola

Comparteix

Icona de pantalla completa