Diari La Veu del País Valencià
Anna Moner presenta ‘El retorn de l’Hongarès’ a Castelló de la Ribera
El divendres 17 d’abril de 2015 a Castelló de la Ribera, en un acte organitzat per la Plataforma Cívica Castellonera i la coalició GCiE-Compromís.

La Plataforma Cívica Castellonera, organitza, junt a la coalició GCiE-Compromís, la presentació del nou llibre de l’escriptora valenciana i columnista de la Veu, Anna Moner, El retorn de l’Hongarès, al qual se li va atorgar el premi de narrativa Alfons el Magnànim. Es tracta d’una publicació molt esperada pels seus seguidors després de la repercussió del seu anterior treball Les mans de la deixebla.

L’acte de la presentació tindrà lloc el proper divendres, dia 17 d’abril, a les 20,00 hores, en la Sala d’actes de l’Obrera de Castelló de la Ribera, i comptarà amb la presència de l’autora i de Tobies Grimaltos que presentarà el llibre.

Anna Moner, amb El retorn de l’Hongarès, un colpidor thriller, endinsa el lector en una fosca investigació criminal que alterna l’època de finals del segle XIX, quan uns assassinats esfereïdors van sacsejar la societat parisenca, i l’actual, quan arriba a l’Institut Medicolegal un taüt de grans dimensions. Ara, cent-quinze anys després, Sara Bongard, una jove forense, podrà resoldre aquells crims amb uns mitjans inimaginables en el moment en què van ser comesos. Moner confessa que li agrada molt matar, “matar literàriament”, aclareix. “M’apassiona l’assassinat. En una novel·la on no hi ha mort, tampoc hi ha vida”, diu fent referència a les figures d’Oscar Wilde, De Quincey o Chesterton. “L’art, per més crueltat que mostre, no pot ferir-nos, al contrari, t’aporta eines per defensar-te dels depredadors i et fa més fort. M’atrauen les qüestions monstruosament delicades”.

Comparteix

Icona de pantalla completa