La classe dels RELLOTGES MÀGICS, 4 anys B, del CEIP MARTÍNEZ VALLS han estat els guanyadors del PREMI SAMBORI DE LA VALL D’ALBAIDA, convocat per ESCOLA VALENCIANA.

El Premi Sambori es tracta d’un concurs literari a nivell comarcal, emmarcat dins els actes de la TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ, van participar en aquest concurs les escoles de la Comarca de la Vall d’Albaida, i la classe DE 4 ANYS B han estat els premiats en la modalitat de 4 anys.

L’alumnat estava molt motivat amb el projecte de DALÍ i la seua obra ELS RELLOTGES TOUS, un projecte que van estudiar al primer trimestre, ja que la seua classe s’anomena RELLOTGES MÀGICS. Els RELLOTGES TOUS els va servir d’inspiració per realitzar l’obra premiada.

Es tracta d’un conte titulat LA BRUIXA DELS RELLOTGES TOUS, un conte elaborat per tot l’alumnat de l’aula, ells han estat els creadors de la història, els qui han escrit les diferents escenes i els il·lustradors del conte. Cada xiquet i xiqueta ha aportat alguna cosa al conte, sent tots i totes els autors del mateix.

El dia de l’entrega del Premi Sambori és el dissabte dia 18 d’abril per la vesprada a AGULLENT, tot i enllaçant amb la fira del llibre d’aquesta localitat.

FELICITATS A TOT L’ALUMNAT DE 4 ANYS B!

AMPA CEIP Martínez Valls d’Ontinyent

Comparteix

Icona de pantalla completa