Diari La Veu del País Valencià
Presentació del llibre ‘El finançament valencià. De la submissió al canvi necessari’
Fa poc, el professor Josep V. Boira va participar en un dels nostres Espais d’Opinió i ens hi va fer una radiografia completa, i no massa alegre, de l’estat de les infraestructures que tenim els valencianes. I de les que necessitaríem, per a les quals seria necessari disposar d’una situació econòmica més reeixida que no l’actual.

Ara hem preparat un nou Espai d’Opinió que segueix en la línia marcada per l’anterior, ja que ens centrem en l’aspecte econòmic i financer que regulen les capacitats reals del nostre autogovern. Ho fem, però, com si es tractara d’un Espai del Llibre, ja que la primera part de la nit anirà a càrrec de l’economista i membre de l’Institut d’Investigacions Econòmiques Vicent Cucarella, qui presentarà el seu llibre “El finançament valencià. De la submissió al canvi necessari”.

La presentació anirà seguida d’un debat en què hi intervindran, a més de l’autor, representants del PSPV-PSOE, PP, Compromís i EUPV, moderat per Ramon Soler, president d’ATEVAL Vall d’Albaida, membre de la Junta Directiva de l’Institut Ignasi Villalonga, i president del Cercel d’Economia de la Safor.

L’acte serà divendres 27 de març, a les 19.30, al Centre Cultural Caixa Ontinyent (C/ Gomis, 3 – Ontinyent), amb entrada lliure.

Comparteix

Icona de pantalla completa