Diari La Veu del País Valencià
Miquel À. Múrcia i Cambra ​estrena al Interensemble 3.0
Estrenarà dissabte a Itàlia un solo per a violí en una tria mundial que ha reunit a trenta compositors joves.

El grup d’avantguarda italià Interensemble, pioner al llarg de trenta anys en música contemporània presenta esta setmana una exposició de cartells, programes, música, imatges i sons que tracen la història del grup creatiu fins els nostres dies, capdavanter de l’escena musical a Pàdua , italiana i internacional des de principis dels vuitanta. Per aqueix motiu han organitzat un festival i una publicació anomenada 3.0 que marcarà ​un punt ​ als trenta anys de carrera.

Dita celebració, a més a més, ve marcada per una proposta anomenada “30×30 New Music” on el grup Interensemble estrenarà aquesta setmana a Pàdua-Venècia 30 obres solístiques de trenta joves compositors sel·leccionats d’arreu del món. El compositor valencià Miquel Àngel Múrcia i Cambra ha estat escollit com ú entre els trenta compositors joves representants de la nova música d’avantguarda que el Interensemble Italià ha triat per estrenar la seua música aquesta setmana al Festival italià. El proper dissabte l’Interensemble estrenarà​ este dissabte 21 Març 17:00h a la Gran Sala La Guardia de Pàdua​ la seua obra “Interviolino” un solo de violí que interpretarà el violinista “Stefano Antonello” i que serà enregistrat i posteriorment editat a Itàlia​ amb la resta d’obres solístiques sel·leccionades.​ Amb aquesta iniciativa, el consolidat grup Interensemble tendeix novament ponts amb la música més actual.

Interensemble és un grup pioner de música contemporània que porta 30 anys d’activitats, més de 500 concerts arreu del món i més de 20 enregistraments al món discogràfic de la música contemporània.

Comparteix

Icona de pantalla completa