Diari La Veu del País Valencià
L’Amistat celebra el dia de la dona
“CONCERT DEL DIA DE LA DONA” A QUART DE POBLET

LES DONES DE “L’AMISTAT” PRENEN L’ESCENARI

La “Agrupació Musical l ‘Amistat” ha commemorat el Dia Internacional de la Dona amb un concert en el qual les protagonistes van ser tres joves músiques de la societat: l’oboista Daria de Lamo, la soprano Marina Monzó i la violoncel·lista María García.

Daria de Lamo va interpretar el “Concert per a oboè núm. 2” d’Albinoni. Per la seua part, Marina Monzó i María García, al costat del pianista Àngel Onofre Pérez, van interpretar l’original marxa mora “Capitán Abencerraje”, de Saül Gómez.

La presentadora de l’acte, la periodista i també clarinetista de l’Amistat, Ana Navarro, va recordar que enguany es compleixen 20 anys de la Declaració i la Plataforma d’Acció de Beijing, un full de ruta per a la materialització dels drets de les dones . I que, per això, ONU-Dones ha promogut la campanya “Beijing + 20” amb el lema “Apoderant a les Dones, Apoderant a la Humanitat: Imagina-ho”.

En el concert, l’orquestra de “L’Amistat”, dirigida per Isidro Coll, també va interpretar “Nimrod” (E. Edgar), i “La Valquiria” (Sants de la Rosa). I la banda simfònica, dirigida per José Onofre Díez, va tocar “Els dos adolfos” (Martín Domingo), “Gaudí” (F. Ferran) i “Las bodas de Luis Alonso” (G. Giménez).

Comparteix

Icona de pantalla completa