21a Edició Mercarrock a Alcàsser

16 març 2015 01:00h
Quan un Festival compleix la seua 23a edició cal tindre'l en compte,  i mes quant aquest esta promogut per una xicoteta entitat com es una  Falla de la localitat d'Alcàsser (Falla del mercat)

Podem considerar el MERCARROCK un xicotet reducte cultural, en el qual  any rere any des del 1995  mai no ha faltat a la seua cita, a pesar  que el camí i els mitjans últimament no han sigut els més  idonis.

Intentant portant sempre una proposta musical dirigida per al public  més jove i inquiet, i considerant la musica, i mes concretament el  rock amb totes les seues vessants, com una dels millors exponents  actius de la cultura.

Tornant la vista enrere, el MERCAROCK ha comptat amb quasi tota  l'amalgama de tendències musicals, bandes mítiques com Barón Rojo,  Tachenko, Graham Fosters Blues Band, El Niño Gusano..  així com per  l'aposta de música i grups valencians com Obrint Pas, Bajoqueta Rock,  Rana Mariana, Mediterranean Roots, Arròs Caldos etc..

Aquest any comptaran ambla presencia de SVATERS,  la veterana banda  d'Alcàsser esta preparant disc per 2015 i estrenarà una mostra dels  nous temes que el formaran.

FUNKIWI´S la banda revelació del moment ens presenta "Nadie al  Volante", un colp a la taula a l'actual panorama musical que de segur  no deixarà a ningú indiferent, amb una barretxa de Funk-Rock-Hip Hop i  Fussió.

JULIO MALOA & LukScracth, presentant el seu treball  “Mientras  duermes”, projecte paral·lel de Julio, cantant de La Raíz, qui  aprofita la parada per composar del reconegut grup de Gandia, per no  perdre mà amb el directe i repartir el seu Flow i el Hip-Hop pels  nostres escenaris.

El concert  tindrà lloc el pròxim dimarts 17 de març, a la plaça del  mercat d'Alcàsser. 23:30h.

Cal recordar que es un acte totalment gratuït i comptarà amb barra a  preus populars.
 

 
next