Diari La Veu del País Valencià
Gandia – Clàssics de la gran pantalla en format Súper-8
El Petit Cinema del Raval recorre els clàssics de la gran pantalla en format Súper-8

Aquesta iniciativa es va engegar en Nadal i continuarà una vegada al mes oferint distints cicles temàtics

El pròxim dissabte 28 de febrer a les 18h00 el Teatre del Raval es convertirà en el Petit Cinema del Raval. Un espai que es va engegar a principis d’any dins la programació nadalenca i que es continuarà oferint una vegada al mes de manera temàtica. De moment, en febrer i març el cicle es centra en el cinema en format Súper-8, un format que va nàixer als anys 60 pensat per al mercat domèstic i que va caure en desús amb l’aparició del vídeo.

A la sessió de dissabte es projectaran quatre curtmetratges d’entre els quals es troba un de Charles Chaplin en àudio castellà i un musical de Betty Boop. Tots ells pertanyen a la col·lecció del projeccionista i cineasta de Tavernes de la Valldigna Santiago Estruch, qui aporta també la màquina de cinema i s’encarrega de les projeccions.

La sessió tindrà una durada de 40 minuts aproximadament i està recomanada per a tots els públics. L’entrada té un preu de 5 € que inclouen també un saquet de mongetes festes amb la nova màquina recentment adquirida per oferir un servei més a l’usuari, juntament amb els sucs ecològics o les coques caseres.

Les reserves anticipades i de grups tindran descomptes en els preus.

Més informació: www.teatreravalgandia.org |Teatre del Raval (C. Sant Ramon, 8 de Gandia)

Reserves i venda d’entrades: [email protected] / Tel. 962 866 532

Comparteix

Icona de pantalla completa