Diari La Veu del País Valencià
Guia per apropar el català a la comunitat sikh de Catalunya
La Plataforma per la Llengua presenta diumenge una guia per apropar el català a la comunitat sikh de Catalunya

El llibret Gi Aya Nu al català, editat en format bilingüe panjabi-català, explica dades sobre la llengua catalana i la seva utilitat i mostra els vincles entre les dues llengües

ACTE: Presentació de la guia Gi Aya Nu al català
DIA: Diumenge, 22 de febrer de 2015
HORA: 12.00 h
LLOC: Residència d’Investigadors (C/ Hospital, 64, Barcelona)

Hi intervindran:
Enric Vendrell i Aubach, Director General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya
Gagandeep Singh Khalsa, portaveu de la Comunitat Sikh de Catalunya
Daniel Mundet, director de la Plataforma per la Llengua

GRÀFICS
Tot Seguit: En acabar la roda de premsa, es realitzarà una presentació de la guia per a la Comunitat Sikh al Gurdwara (temple sikh), situat davant mateix de la Residència d’Investigadors, al C/ Hospital, 97. Els mitjans gràfics podran agafar imatges lliurement dins del temple.

Aquest diumenge, 22 de febrer, es presenta la guia Gi Aya Nu al català, un llibret que té l’objectiu de mostrar els vincles que hi ha entre les realitats sikh i catalana, i apropar de manera amena la llengua catalana a la comunitat de parla panjabi que viu al nostre país.

L’acte l’organitzen la Plataforma per la Llengua i la Comunitat Sikh de Catalunya amb la col·laboració de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

En acabar la roda de premsa, els mitjans que ho desitgin podran assistir a la presentació oficial de la guia a la Comunitat Sikh de Barcelona, que tindrà lloc al Gurdwara (temple sikh) que està situat davant mateix de la Residència d’Investigadors, al C/ Hospital, 97. Els mitjans gràfics podran prendre imatges lliurement dins del temple. Els periodistes que desitgin entrar-hi hauran de descalçar-se, i se’ls facilitarà un mocador per cobrir-se el cap.

En acabar la presentació, els mitjans estan convidats a una degustació de menjar indi preparada per la Comunitat Sikh.

Comparteix

Icona de pantalla completa