Àlvar Carpi presenta 'Carrer Passeig' al Teatre Micalet

20 febrer 2015 01:00h
El pròxim dissabte 21 de febrer Àlvar Carpi presentarà el seu primer CD en solitari  "Carrer Passeig", l'acte tindrà lloc al Teatre Micalet a les 22:30h.

Tal volta, per al public general el nom d'Àlvar Carpi esdevé una novetat, però porta col.laborant com a guitarrista a multitud de projectes des de l'època dels 80, formant part de grups com Oscar Briz, Miquel Gil, Soul Atac, Aljub, Rafa Xambó o Dani Miquel entre d'altres..

El disc Carrer Passeig es una ventada d'aire fresc dins del panorama musical Valencià, un disc diferent, original.. On la versatilitat i el caràcter multi-disciplinar de Àlvar dona cabuda a estils tan variats com el Reggae, blues, Folk, Rock, Jazz o ritmes cubans entre d'altres.

De vegades ric, intens en músiques i ritmes… altres amb la mai fàcil tasca de donar amb la melodia simple i directa que transmet.

Àlvar estarà acompanyat per la seua banda habitual i també  per alguns dels artistes que han col.laborat  al "Carrer Passeig", entre ells Miquel Gil, Eduard Navarro, Cristina Blasco i Josep Pérez (Batusi).


 
Saluts!

Més info:
aartnow.es/promo/capri.html
  
next