Diari La Veu del País Valencià
Pròxima visita a la Finca de Penya de la Colla Verda
La Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, organitza este dissabte, 7 de febrer, una nova visita guiada a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya, un dels gran tresors naturals de la Marjal d’Almardà-Almenara. La cita consistirà a recórrer els nous itineraris de la reserva i, a més a més, continuarem amb la creació del jardí didàctic de la Casa Penya, el futur centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà.
Concretament, continuarem la recreació d’un ecosistema dunar amb la plantació de diferents espècies específiques d’estos espais. D’esta manera comptarem amb un bon recurs per a explicar a grans i menuts la importància dels muntanyars (dunes) que tenim just davant, a la platja d’Almardà.
Per a participar en esta activitat, que començarà a les 10:00 hores a la Casa Penya, només s’ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] o telefonar pel matí al 962 690 854. I recorda que este mes de febrer la Colla Verda programarà un altre voluntariat. El dissabte 21, organitzem una plantació popular a la Muntanyeta de Sant Cristòfol, que s’ha vist afectada per la plaga forestal que està matant els nostres pins.

T’hi esperem!!!

Comparteix

Icona de pantalla completa