Diari La Veu del País Valencià
La Colla Verda – Visita a la Finca de Penya –
La Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, estrena 2015 amb una nova visita guiada a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya, un dels gran tresors naturals de la Marjal d’Almardà-Almenara. La cita serà este dissabte 24 de gener i consistirà a recórrer els nous itineraris de la reserva i, a més a més, inaugurar els nous miradors i condicionar el seu entorn, on plantarem tamarits (Tamarix gallica).

L’activitat començarà a les 10:00 hores a la Casa Penya, el futur centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà que, com la Finca de Penya, està gestionada per Acció Ecologista-Agró. Per a participar només s’ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] o telefonar pel matí al 962 690 854.

Este hivern, a més a més, la Colla Verda programarà altres dos visites a la Finca de Penya. Concretament els dissabtes 7 de febrer i 14 de març. I el dissabte 21 de febrer el grup de voluntariat ambiental de Sagunt organitzarà una plantació popular a la Muntanyeta de Sant Cristòfol, que s’ha vist afectada per la plaga forestal que està matant els nostres pins.

Comparteix

Icona de pantalla completa