Diari La Veu del País Valencià
Treball fet – Plataforma pel Comerç Valencià
Cronologia del treball fet durant el segon semestre del 2014 a la Plataforma pel Comerç Valencià.

Com vostés ja saben a la PCV interactuen associacions de comerciants de diversos municipis de la província de València, comerciants a títol particular, associacions i entitats d’altres parts del territori valencià.

Ací vos deixem un breu resum d’algunes activitats-reunions que hem fet pràcticament durant el segon semestre de l’any.

-Nou de juliol. Concentració a la porta del lloc de celebració de la reunió dels membres de l’Observatori del Comerç Valencià.

Vint-i-tres de juliol. Reunió a la seu de Covaco. Tractàrem el posicionament davant de les obertures dels centres comercials els festius a València. Consideràrem que Covaco no es posicionava suficientment en contra de les ZGAT.

-Vint-i-ú de juliol. Presentació de les al·legacions al Registre d’Entrada de la Conselleria d’Infraestructures en contra de la tramitació de l’autorització de “Port Mediterrani” a Paterna.

27 d’agost. Reunió amb el Conseller d’Economia, Indústria i Ocupació, senyor Máximo Buch

-Quatre de setembre. Reunió amb un representant de “Port Mediterrani” a la seu de l’ADL de Manises, on manifestarem el nostre posicionament en contra.

-Dotze de setembre. Reunió a Les Corts Valencianes amb el Síndic de Compromís, senyor Enric Morera.

-Sis d’octubre. Reunió a l’Ajuntament de València amb la Síndica d’EUPV, senyora Marga Sanz i amb el Regidor de l’Ajuntament, senyor Amadeu Sanchis.

Vint-i-tres d’octubre. Reunió amb el Diputat a la Diputació de València, senyor Emili Altur i amb la Regidora a l’Ajuntament de València, senyora Consol Castillo.

-Vint-i-set d’octubre. Participació en l’acte organitzat pel “Foro Empresarial Horta Sud” amb la presència del president de la CEV, senyor Salvador Navarro, a Picassent.

Vint-i-nou d’octubre. Participació a l’acte del 20è aniversari de l’edició de l’Horta del periòdic Levante-emv, a L’Auditorium de Torrent.

-Tretze de novembre. Reunió amb el Secretari General del Socialistes Valencians, senyor Ximo Puig i l’Alcadessa d’Alaquàs, senyora Elvira Garcia. A l’Ajuntament d’Alaquàs.

-20 de novembre. Participació a la reunió organitzada per Unió Gremial i ATA, amb la Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, senyora Isabel Bonig.

-Quatre de desembre. Participació a l’acte organitzat per la Fundació Horta Sud, al voltant de “La participació ciutadana a la vida de les ciutats”.

-Onze de desembre. Reunió amb el President de la Confederació de Cooperatives Valencianes, senyor Emili Villaescusa, a València.

-Quinze de desembre. Participació a la reunió organitzada pel Club de Encuentro Manuel Broseta, al voltant de “El model de futur del Comerç a València”.

I amb esta agenda hem anat fent i exposant tot allò que al facebook de la PCV ja coneixeu. Enguany any d’eleccions sabem que tindrem un fum d’activitats que esperem pogam compartir amb tots vosaltres.

Totes les persones que composem la PCV a títol personal i col·lectiu volem agraïr als mitjans de comunicació la divulgació del nostre treball i molt en especial a Laveupv.

Comparteix

Icona de pantalla completa