Torna el cantautor Paco Muñoz i ho fa al Llombo d’Ontinyent

29 desembre 2014 01:00h
El cantautor valencià Paco Muñoz torna als escenaris, i ho farà en una primera fase en un local reduït i per als amics que vulguen assistir: l’Associació de Veïns el Llombo, d’Ontinyent, on interpretarà algunes de les cançons del seu últim treball ‘Amics poetes’.
 
Aquesta és la primera vegada que Paco Muñoz torna a un escenari des del 16 d’agost de 2008, en una actuació a la plaça de bous de Bocairent en que va posar punt i seguit a la seua obra, després del problemes de cor que havia patit.
 
El cantautor, que ha treballat en els darrers mesos preparant els temes que composen ‘Amics poetes’ ha gravat ja el CD i començarà a donar-lo a conéixer en el local Social i Cívic el Llombo (carrer de Jaume I el Conqueridor, 7-baix).
 
L’acte, que es desenvoluparà el diumenge 28 de desembre de 2014, a partir de les 18:00 hores (o les 6 de la vesprada) té l’entrada lliure i l’Associació de Veïns el Llombo prepararà un vi d’honor per a concloure l’activitat.
 
Aquesta serà la tercera vegada que Paco Muñoz acudeix al Llombo, on té un bon grapat d’amics i on segur que es trobarà com a casa.
 
 
Associació de Veïns el Llombo
 
 

 
next