Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent – Tradicional missa de ‘Dobla’
TRADICIONAL DOBLA ENTRE LES JUNTES DE LES FESTES DE LA PURÍSSIMA I EL CRISTO

Enguany, les dependències parroquials de Sant Rafael foren el punt de partida del tradicional passacarrer amb el qual l’Associació de Festes de la Puríssima comença el dia final de les festes patronals. La comitiva encapçalada pels hòmens de les camareres, obria pas als càrrecs i junta de govern de la Societat de Festers, continuada esta per la junta de govern de la Associació de la Puríssima i les camareres del any 2014. El seguici, presidit per la camarera Major de 2014 Mari Carmen Sanz, per el plebà de Santa María Juan Melchor Seguí i per la presidenta de les Camareres Mª José Mestre, el president de l’Associació de Festes de la Puríssima Salvador Pastor i el secretari Manuel Galiana, eren acompanyats, com marca la tradició, pel president de la Societat de Festers, Michel Aliaga i el secretari José Francisco Seguí.

Esta comitiva enfilava l’avinguda de Jacinto Benavente i el carrer Diputació, per arribar a l’església de Santa Maria de l’Assumpció, on es va realitzar la tradicional missa de “Dobla”.

En finalitzar la missa, el president de la Puríssima junt al plebá feien entrega d’un record al president de la Societat de Festers, als càrrecs i primers trons.

Una vegada finalitzada esta entrega de records i abans de baixar la Mare de Deu, els càrrecs de les festes de Moros i Cristians de 2015 junt al president foren fotografiats en la tradicional imatge, al peus de la Puríssima Concepció.

Davant la persistent pluja, el trasllat de la Patrona es va realitzar per l’interior de l’església arxiprestal fins a la capella, on l’himne de la Puríssima donava per finalitzades les festes de l’any 2014.

Finalitzat l’acte, càrrecs i junta de govern es van traslladar al Casino de la Societat per compartir un dinar de germanor.

Societat de Festers

Comparteix

Icona de pantalla completa