Diari La Veu del País Valencià
Mercat solidari de l’escola Herrero
Un altre any us demanem la vostra col·laboració en la recollida de joguets, jocs de taula, objectes de decoració nadalenca i DVD infantil, que vulgueu donar i que estiguen en bon estat, complets i nets.

La recollida es farà durant la setmana del 15 al 19 de desembre a les 9 h, en la part interior de la porta d’accés al centre. Després de la seua valoració els joguets es posaran a la venda a un preu simbòlic (entre 0’50 i 3 euros) durant la celebració del Mercat Solidari de Sta Llúcia que s’instal·larà el dissabte 20 de desembre al pati de l’escola i que estarà obert a tot el públic (familiars, amics, coneguts, etc). Els beneficis obtinguts es destinaran a l’ONG Metges sense Fronteres.

ACTIVITATS

3a Festa del Dibuix amb el tema “Un joguet per a tots”.

Degustació informal de coques i pastissos. Les famílies que vulguen participar poden portar alguna cosa per menjar i intercanviar/compartir entre tots (coques, pastissos, café, infusions, etc).

Tallers: maquillatge de fantasia, ornaments, fruita i xocolata, targetes nadalenques i de globoflexia. Aquest últim taller es realitzarà gràcies a la col·laboració de Serradal S.L.L., empresa gestora d’algunes activitats extraescolars de l’escola.

Sorteig d’una cistella de productes d’alimentació ecològics gràcies a la col·laboració de Cuinatur, empresa gestora del menjador de l’escola Herrero.

Actuació de música en directe a les 12 h amb el concert del grup de música infantil TROBADORETS, als quals també agraïm la seua col·laboració.

Us animem a que vingueu i participeu d’aquesta festa que l’AMPA de l’escola Herrero organitza amb moltes ganes i il·lusió.

Les mares i pares que vulgueu ajudar els dies de la recollida de joguets només cal que acudiu a les 9 h a la porta de l’escola.

AMPA de l’escola Herrero

Comparteix

Icona de pantalla completa