Diari La Veu del País Valencià
STEPV-Iv obté el 54% dels vots emesos a l’Horta Nord
STEPV OBTÉ LA MAJORIA ABSOLUTA A L’HORTA NORD A LES ELECCIONS SINDICALS DE L’ENSENYAMENT

STEPV-Iv obté el 54% dels vots emesos a l’Horta Nord en les eleccions sindicals a l’ensenyament del passat dijous, 4 de desembre, i incrementa el percentatge de vots rebuts, superant la majoria absoluta.

A pesar dels entrebancs de la Conselleria d’Educació, iamb el suport d’alguns sindicats, perquè el professorat exercira el seu dret de vot en les eleccions sindicals a l’ensenyament, les celebrades el passat dijous, 4 de desembre, han tornat a atorgar la majoria absoluta al STEPV-Iv a tot el territori valencià. També al’Horta Nord STEPV ha guanyat, per majoria absoluta, les eleccions sindicals i ha incrementat en dotze punts percentualsel suport del professorat. També ha incrementat en nombre de vots absoluts.

Segons ha declarat Imma Coret, permanent sindical de STEPV a l’Horta Nord, “els resultats obtinguts avalen el treball que hem realitzat des del nucli sindical a la comarca i la línia d’actuació que el sindicat ha dut aquests darrers quatre anys, amb un suport indiscutible que ens ha donat la majoria absoluta. Això ha de fer reflexionar a la resta de sindicats, que han perdut molt de suport del professorat i molts delegats, i a la conselleria d’Educació”.

“En aquest sentit —ha manifestat la delegada sindical—, caldrà revisar les polítiques de pactes i acords que han subscrit la resta de sindicats amb la conselleria, especialment l’acord de professorat interí, que ocasionarà una nova onada de rebaremacions en les pròximes oposicions del 2015”.

Per a Imma Coret, “STEPV exercirà amb responsabilitat la gestió d’aquesta majoria absoluta en les meses de negociació per tal de restablir els drets i les condicions laborals del professorat, retallades aquests darrers anys.”

Pròximament es reuniran els òrgans sindicals per analitzar els resultats i es convocarà el professorat per a continuar el treball des de la base per a marcar les polítiques, les estratègies i les línies de treball dels pròxims quatre anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa