Diari La Veu del País Valencià
Presentació del llibre ‘Indústria, turisme, ocupació, ciutats’
Presentació i debat, divendres 12, del llibre sobre la indústria, el turisme, l’ocupació i les ciutats ‘Indústria, turisme, ocupació , ciutats.

Anàlisi i propostes més enllà de la crisi’ és el títol d’un llibre editat per la plataforma cívica Valencians pel Canvi, que pretén aportar idees en aquests sectors de cara a un canvi de govern en les principals institucions valencianes a partir de 2015.

La presentació serà divendres 12 de desembre al col·legi major Rector Peset.

L’obra s’inclou en la col·lecció de Valencians pel Canvi titulada ‘Quaderns d’Orientació Valencianista’.

L’acte de presentació porta per títol ‘Pensar el País Valencià més enllà de la crisi’. Començarà a les 19:30 hores.

Hi intervindran Antoni Furió (president de Valencians pel Canvi), Fernando Vera (catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la Universitat d’Alacant, autor), Josep Antoni Ybarra (catedràtic Economia Aplicada de la Universitat d’Alacant, autor), Ramon Marrades (economista urbà, autor), i Vicent Soler (degà Facultat d’Economia de la Universitat de València).

La presentació i coordinació del llibre ha estat a càrrec de Joan Romero.

En la presentació, Joan Romero explica com el País Valencià era percebut antany com una societat creativa i dinàmica, amb un bon teixit empresarial basat en pimes, però que, a partir de 1995, les polítiques del PP han abocat a un territori devastat econòmica, social i urbanísticament.

plataforma cívica Valencians pel Canvi

Comparteix

Icona de pantalla completa